Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Στον Π.Α.Ο.Κ ο Μιχάι, τα δεδομένα του «deal»


Είναι γνωστό εδώ και λίγες ώρες και αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών. Ο Ενέα Μιχάι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Π.Α.Ο.Κ, μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης «κέρδισε στο νήμα» τους ανταγωνιστές και έκανε δικό της το νεαρό Αλβανό στόπερ. Το TitormosNet έχει το παρασκήνιο της μεταγραφής.

Ο Ενέα Μιχάι από πέρυσι βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φτάνει μία ανάσα από τον Δικέφαλο του Βορρά το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε. Ο διεθνής Αλβανός «έγραψε» κι άλλες συμμετοχές με τον Τίτορμο στο στήθος και εν τέλει έφερε και φέτος δυο προτάσεις που ικανοποιούσαν τα θέλω των ανθρώπων του Παναιτωλικού.

Οι δύο προτάσεις ήταν από συλλόγους εντός συνόρων αλλά και από το εξωτερικό. Ο Παναιτωλικός αποδέχθηκε αμφότερες τις προτάσεις, εφόσον οικονομικά τον κάλυπταν και άφησε στον Μιχάι τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτή του η απόφαση θα τον κάνει και κάτοικο Θεσσαλονίκης για τα επόμενα χρόνια.

Αναφορικά με το τι έχει... λαμβάνειν ο Παναιτωλικός από αυτό το deal, έχει ξεσπάσει ένας μικρός «χαμός». Τα «μεγάλα» Μ.Μ.Ε της χώρας έκαναν λόγο για χρήματα και την παραχώρηση του νεαρού Γιάννη Μιχαηλίδη ως δανεικού (!) στον Παναιτωλικό από τον Π.Α.Ο.Κ, κάτι που ενισχύθηκε από το γεγονός ότι ο επίσημος Παναιτωλικός δεν έλαβε θέση για να προασπίσει την υπόληψή του. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν μία πρόταση διττής μορφής: η μία αφορά χρήματα και τον Μιχαηλίδη ως δανεικό και η άλλη μόνο χρηματικό αντίτιμο.

Φυσικά, είναι γνωστό ότι ο Παναιτωλικός δεν παίρνει δανεικούς. Και είναι εξαιρετικά απίθανο αυτό να συμβεί τώρα. Επομένως, τα καναρίνια θα προτιμήσουν μάλλον να γεμίσουν τα ταμεία τους με 1 εκατομμύριο και κάτι ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη πραγματικά περήφανη πώληση προϊόντος των ακαδημιών είναι πλέον γεγονός...