Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Τηλεοπτικά: Απίστευτη εξέλιξη, «ψαλίδι» μέχρι και 45% στις ομάδες της Super League 1!Τρομερή μείωση της τάξης του 45%, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει στο νέο πλάνο των τηλεοπτικών συμβολαίων της Super League 1 από την Ε.Ρ.Τ.

Αυτό που είχε κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες, ότι το «ψαλίδι» θα ήταν της τάξης του 30%, φάνταζε τελικά ιδανικό σενάριο, καθώς οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής καταδικάζουν τις ομάδες που είχαν συμφωνήσει με την Ε.Ρ.Τ, σε απόλυτη αβεβαιότητα μιας και αν τεθεί σε ισχύ αυτή η μείωση, τότε το πρωτάθλημα θα είναι στον... αέρα.

Σε περίπτωση που τα 2/3 των ομάδων συμφωνήσουν με αυτή την προοπτική και το νέο πλάνο, τότε η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά, όμως το «μπαλάκι» πέφτει αποκλειστικά στις ομάδες της Ε.Ρ.Τ (Παναιτωλικός, Λαμία, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη) που η λογική λέει ότι θα υψώσουν ανάστημα και θα εναντιωθούν σε μία τέτοια μείωση που δε συμφέρει κανέναν.

Μάλιστα, στη Super League 2, η μείωση θα αγγίξει το 60% απ'τα συμφωνηθέντα και πλέον η στάση των εκπροσώπων της Λίγκας, είναι ξεκάθαρη, ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει. Οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν διορία μέχρι τις 7 Αυγούστου να απαντήσουν αρνητικά ή θετικά στην πρόταση της κρατικής τηλεόρασης.

Αναμένονται εξελίξεις και φυσικά η αντίδραση των ομάδων που έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια με την Ε.Ρ.Τ, οι οποίες είναι ικανές να μπλοκάρουν την έναρξη της σεζόν. Παράλληλα, καθοριστικές θα είναι οι προσεχείς ημέρες ως προς το ενδιαφέρον που πιθανόν θα εκφράσουν ιδιωτικοί σταθμοί.