Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Ημέρα κρίσης για τους νέους


Με αμείωτο ρυθμό «έτρεχαν» όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις του Παναιτωλικού. Κάστρο και παίκτες δούλεψαν όλη την εβδομάδα εντατικά, με την ομάδα να δίνει φιλικό δίτερμα με την Κ19 εχθές. Την Τρίτη, ο Παναιτωλικός θα μεταβεί στο Καρπενήσι και η αυριανή μέρα είναι αυτή της... κρίσης για τους νεαρούς που προπονούνται με την Ά ομάδα.

Καλαντζής, Μπακαδήμας, Τσιάντης, Φυτόπουλος, Φραντζέσκος και Καββαδίας από την έναρξη των προπονήσεων μέχρι και σήμερα δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Λούις Κάστρο και των συνεργατών του. Όπως αναλύσαμε και πρωτύτερα, πρόκειται για μία «φουρνιά» με μπόλικο ταλέντο, από την οποία ωστόσο θα είναι συγκεκριμένοι αυτοί που θα πάρουν το «εισιτήριο» για το επόμενο επίπεδο, δηλαδή την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Εκεί δεν θα είναι σίγουρα ο Ορφέας Φραντζέσκος, ο οποίος έχει χτυπήσει στο γόνατο και μάλιστα αύριο θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων το πόσο σοβαρά. Από τους υπόλοιπους, σημαντικές πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Μπακαδήμας, Φυτόπουλος που είχαν πολύ καλές παρουσίες στο φιλικό με την Κ19. Με το πέρας της αυριανής προπόνησης, ο Λούις Κάστρο θα κάνει την ανακοίνωση της αποστολής, οπότε και θα μάθουμε πρακτικά ποιοι θα γίνουν... επαγγελματίες.