Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Από την Τρίτη τα διαρκείας!


Με επίσημη ανακοίνωσή της η Π.Α.Ε Παναιτωλικός κάνει γνωστές στον φίλαθλο κόσμο της όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις νέες κάρτες διαρκείας της, οι οποίες θα τεθούν στην κυκλοφορία από την προσεχή Τρίτη!

Οι τιμές φέτος παρουσιάζουν μία σχετική αύξηση, ωστόσο αυτό δικαιολογείται από το πλήθος των αγώνων, οι οποίες μαζί και με τις διαδικασίες των Play Offs/Play Outs θα είναι περισσότεροι. Δώρα και εκπτώσεις περιλαμβάνονται στα πακέτα, ανάλογα με τη θύρα που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και το πλήθος των φίλων που θα φέρουν μαζί τους παλαιοί κάτοχοι, σε μία προσπάθεια αύξησης των πωλήσεων και παροχής κινήτρων στους ενδιαφερόμενους.

Ειδικότερα οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:


Τι σημαίνουν οι τιμές αυτές; Ότι αγοράζοντας διαρκείας, ο Μ.Ο τιμής ανά αγώνα που θα πληρώσει ο κάτοχος είναι 10€ το ματς στη μεγάλη κερκίδα, 6,5€ στη μικρή και 4,5€ στο πέταλο, τη στιγμή που οι Π.Α.Ε ενημερώνει ότι οι τιμές στα απλά εισιτήρια θα είναι αισθητά ανεβασμένες.

Με τα χρήματα που θα χρειαστεί ένας φίλαθλος για να αγοράσει ένα διαρκείας θα μπορέσει να παρακολουθήσει το πολύ 2-3 αγώνες με απλό εισιτήριο.

Εντύπωση προκαλεί βέβαια η άνοδος κατά 20€ της τιμής των διαρκείας στο πέταλο όπως και κατά 5 και 10€ στη μικρή ενώ στη μεγάλη κερκίδα οι τιμές παραμένουν σταθερές.

Ως προς τη διάθεσή τους, αυτή ξεκινά από την Τρίτη, 9 Ιουλίου για τους παλαιούς κατόχους που θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης. Τα γραφεία της Π.Α.Ε θα εξυπηρετούν Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και μεταξύ 10:00 π.μ με 15:00 μ.μ. Οι ανανεώσεις θα γίνονται μέχρι και τις 18 του μήνα. Από τις 23 θα είναι διαθέσιμη η αγορά από νέους ενδιαφερόμενους.

Παράλληλα, υπάρχουν και σχετικές εκπτώσεις και παροχές. Ειδικότερα: