Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Η αποχώρηση του Ταράση και το «ευχαριστώ» του ΜιχάιΟ προπονητής Γιώργος Ταράσης, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια αποχώρησε απ'τον Παναιτωλικό και μέσα απ'τον επίσημη σελίδα της ομάδας, ευχαρίστησε τους πάντες σε όλη αυτή την διαδρομή και την επιτυχημένη πορεία του.


Αναλυτικά η δήλωσή του :
«Μετά από 15 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου τόσο στην Α΄ ομάδα από όπου ξεκίνησα και κατόπιν στα τμήματα υποδομής της
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, γεμάτο με συναισθήματα και εμπειρίες.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κύριο Κωστούλα Φώτη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να είμαι στο προπονητικό επιτελείο του Παναιτωλικού.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κύριο Γεράσιμο Μπελεβώνη και όλο το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Τους συνεργάτες προπονητές, τους αθλητές-ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο σύλλογο και εμένα προσωπικά. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Π.Α.Ε. και του EMILEON καθώς και τον φίλαθλο κόσμο για την αγάπη τους στο
πρόσωπο μου.
Εύχομαι στην ομάδα από καρδιάς, καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που θα θέσει σε κάθε επίπεδο».
Με εκτίμηση
Ταράσης Γιώργος
Προπονητής ποδοσφαίρου, U.E.F.A. PRO

Ένας από τους παίκτες που έμαθε πολλά και κέρδισε ακόμα περισσότερα απ'τον Γιώργο Ταράση, ήταν ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού και νυν του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι, ο οποίος με ένα συγκινητικό του ποστάρισμα στο instagram ευχαρίστησε τον Γιώργο Ταράση για όσα του προσέφερε και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά το post του Μιχάι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram :
«Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν άνθρωποι που ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και γίνονται δικοί σου άνθρωποι, οικογένεια σου, ένας απ'αυτούς είσαι ΕΣΥ! Σε ευχαριστώ για τις αμέτρητες ώρες που περάσαμε στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και μπροστά από μία οθόνη αναλύοντας τη κάθε μου κίνηση. Σε ευχαριστώ που μου έδειχνες πάντα το σωστό δρόμο και ήξερες να μου δίνεις κίνητρο πάντα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Είσαι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει έως τώρα και υπεύθυνος για πολλά απ' όσα έχω καταφέρει! Καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα Coach»