Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

Κύπριοι και Άργκους για Ρομάν: «Τεχνίτης με εύκολο σκοράρισμα»


Ο Χουάν Ρομάν σε λίγες ώρες θα είναι παίκτης του Παναιτωλικού και το TitormosNet ρώτησε άτομα που τον ξέρουν από το πέρασμά του από την Κύπρο, αλλά και τον πρώην παίκτη της ομάδας μας και συμπαίκτη του στη Μπράγκα, Άργκους, να μας πουν δύο λόγια για αυτόν.

Οι Κύπριοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι και καλύπτουν το ρεπορτάζ της Α.Ε Λεμεσού σημείωσαν ότι: «Πρόκειται για έναν καλό παίκτη με περιθώρια εξέλιξης και άνεση στο σκοράρισμα. Είναι καλός τεχνικά, με ταχύτητα αλλά υστερεί στα σωματικά προσόντα (ύψος και δύναμη). Θα λέγαμε ότι είναι ποδοσφαιριστής φόρμας. Στην Α.Ε.Λ είχε καλά παιχνίδια αλλά και μερικές μέτριες εμφανίσεις, δεν ήταν πάντα σταθερός. Στα «καλά» του σκόραρε με μεγάλη άνεση. Η φοβερή τεχνική του κατάρτιση τον διακρίνει. Το στυλ παιχνιδιού του είναι σαν του Πέλκα».

Δε μείναμε ωστόσο μόνο εκεί. Επικοινωνήσαμε και με τον Άργκους, ο οποίος τόνισε ότι: «Ο Χουάν μου απευθύνθηκε για πληροφορίες για την ομάδα και την πόλη και φυσικά του είπα φοβερά πράγματα για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο, γνωρίζετε ότι λατρεύω την ομάδα. Του εύχομαι καλή επιτυχία, είναι ένας πολύ καλός και τεχνικός παίκτης όπως και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας».