Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

Κεφάλαιο Αλχασάν Καμαρά : Πότε επιστρέφει στη δράσηΟ Αλχασάν Καμαρά είναι ένας απ'τους παίκτες του Παναιτωλικού που μπορεί τη περσινή σεζόν να αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια (λόγω του σοβαρού τραυματισμού του), όμως έκανε αισθητή την παρουσία του με τα γκολ του αλλά και τον τρομερό χαρακτήρα του.


Στις 15 Δεκεμβρίου 2018, ο Αλχασάν είχε ραντεβού με την ατυχία καθώς στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, έπεσε άτσαλα στο έδαφος και τραυματίστηκε σοβαρά. 

Ο 26χρονος φορ του Παναιτωλικού απ'τη Σιέρα Λεόνε, διεγνώσθη με εξάρθρωση επιγονατίδας, κάτι που σήμαινε ότι αυτός ο τραυματισμός θα τον άφηνε εκτός για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα 5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Αυτομάτως ο Καμαρά έχανε όλη τη σεζόν με τον Παναιτωλικό.

Πολλοί φίλοι του Παναιτωλικού ανησύχησαν, καθώς μέχρι το Μάιο ο Αλχασάν κυκλοφορούσε με πατερίτσες παρά το πέρας των 5 μηνών απ'τον τραυματισμό του. Σε πολλές περιπτώσεις είναι δυνατό να παρουσιαστεί εμπλοκή της άρθρωσης, καθώς η αποθεραπεία και η αποκατάσταση από έναν τέτοιο τραυματισμό μόνο εύκολη δεν είναι και θέλει μεγάλη προσοχή και συντήρηση. 

Προφανώς και υπήρξε υποτροπή στον τραυματισμό, κάτι που επηρέασε τον παίκτη του Παναιτωλικού και η αποθεραπεία του ουσιαστικά τώρα ξεκινάει, εδώ και καιρό έχει ήδη αποχωριστεί τις πατερίτσες. 

Όσον αφορά το διάστημα που υπολογίζεται να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με την ευχή όλων να πάει καλά η αποκατάστασή του, πιθανότατα ο Καμαρά μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη θα είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά στον Παναιτωλικό και αν μη τι άλλο η παρουσία του και η ικανότητά στο σκοράρισμα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.