Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Πρόβα τζενεράλε στην Τρίπολη


Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας θα βρεθεί σήμερα ο Παναιτωλικός όπου θα δώσει δυνατό φιλικό τεστ με τον Αστέρα. Η ομάδα του Λούις Κάστρο καλείται να δείξει σημάδια βελτίωσης, συγκριτικά με τις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις αλλά και ετοιμότητα, ενόψει και της έναρξης της σεζόν σε μία εβδομάδα από τώρα.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις, στις οποίες ο προπονητής των «καναρινιών» έκανε αρκετά πειράματα και μοίραζε το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, αναμένεται να «προβάρει» ενδεκάδα.

Στη διάθεση της ομάδας είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Γιαννιώτη, Καμαρά αλλά και του Μαρσιάλ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το φιλικό με τον Πανιώνιο, όπως σας έχουμε αναφέρει και παλαιότερα. Ο Βλαντ Μοράρ, μετά από αρκετό καιρό απουσίας, ελέω τραυματισμού και αυτός, θα είναι και πάλι διαθέσιμος. Πιθανό είναι να δούμε και για πρώτη φορά τον Ράσμους Σίεστεντ.

Από μέρους Αστέρα, το παιχνίδι αποτελεί και για την ομάδα της Τρίπολης πρόβα τζενεράλε. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00, με γενική τιμή εισόδου τα 5 €.