Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019

Συμφώνησε με Μπάλμπι!


Έκλεισε και η υπόθεση του αριστερού μπακ για τον Παναιτωλικό, όπως όλα δείχνουν! Η ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο Αργεντινό, Λουτσιάνο Μπάλμπι, ο οποίος αναμένεται στο Αγρίνιο από ώρα σε ώρα!

Πρόκειται για έμπειρο παίκτη με πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λανούς, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε μέχρι το 2015. Μετά από μία σεζόν στην Ουρακάν, πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ, το 2016. Αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματά της 40 φορές. Μετέπειτα, βρέθηκε στην Ουνιόν Σάντα Φε και την Εξτρεμαδούρα, έχοντας και έναν τραυματισμό που ανέκοψε την ανοδική μέχρι τότε πορεία του. 

Τελευταίος σταθμός του η φιλανδική Ίντερ Τουρκού, με την οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, βασικός κι αναντικατάστατος (από το Μάρτη μέχρι σήμερα, τα πρωταθλήματα στη Σκανδιναβία τρέχουν ήδη). Μάλιστα, με τους Φιλανδούς αγωνίστηκε και στο Europa League, μέσα Ιούλη. Έχει αγωνιστική ετοιμότητα και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα, μιας και σε λίγες ώρες πιάνει... Αγρίνιο!