Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Το Σάββατο να είσαι εκεί…


Το TitormosNet είχε και έχει ως βασική αρχή του την παροχή βήματος λόγου στους απανταχού Παναιτωλικούς. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για περιπτώσεις όπου έχουμε να κάνουμε με «δυνατές» πένες. Μία από αυτές είναι και του... «Πανέτου», ο οποίος μας έστειλε το κάτωθι κείμενο, που με χαρά αναδημοσιεύουμε, μιας και δίνει τον «παλμό» των ημερών. Πιο συγκεκριμένα, αυτούσια τα όσα μας έγραψε:

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Παναιτωλικού αποτελεί παρελθόν. Την Κυριακή, τα «Καναρίνα» του Λουίς Κάστρο γνώρισαν μεν την ήττα με 2-1 από τον σαφώς πιο έτοιμο Π.Α.Ο.Κ ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν ενθαρρυντική και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια.

Το TitormosΝet κάλυψε τον αγώνα ζωντανά ενώ ακολούθησαν πολλές κριτικές και αναλύσεις οπότε κρίνω σκόπιμο να κλείσω το κεφάλαιο Τούμπα εδώ.

Το Σάββατο, ο Παναιτωλικός κάνει πρεμιέρα στην Προυσιωτίσσης κόντρα στην Ξάνθη. Παιχνίδι crash test καθώς οι βλέψεις των ομάδων είναι σχεδόν παρόμοιες. Η ομάδα, συνεπώς, πρέπει να κερδίσει με κάθε τρόπο την αναμέτρηση με τους Ακρίτες…

Μια νίκη διατηρεί το θετικό κλίμα, μετά το διπλό στο φιλικό της Τρίπολης και κυρίως μετά την ελπιδοφόρα εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη. Για να φτάσει, όμως, ο Τίτορμος στη νίκη πρέπει να έχει την ενίσχυση του Παναιτωλικού λαού.

Το φετινό καλοκαίρι η Διοίκηση πήρε κρίσιμες αποφάσεις. Ήρθε ένας νέος προπονητής από την Πορτογαλία με διαφορετική φιλοσοφία και αρκετοί νέοι ξένοι ποδοσφαιριστές παράλληλα με τις σημαντικές προσθήκες από τα σπλάχνα της ομάδας. Το ρόστερ -ποσοτικά τουλάχιστον- είναι ενδεχομένως πιο γεμάτο (και δεν έχει κλείσει ακόμα) και από της Ευρώ-σεζόν '14-'15 ενώ μένει να δούμε και ποιοτικά.

Επικοινωνιακά, η Π.Α.Ε έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την θετική κατεύθυνση (υπάρχουν ασφαλώς περιθώρια βελτίωσης).  Τα εισιτήρια σε γενικές γραμμές έμειναν σε χαμηλές τιμές ενώ ήδη μετά την ανακοίνωση των απλών εισιτηρίων (με τσιμπημένες τιμές) με την Ξάνθη, η Π.Α.Ε δείχνει να επικροτεί όσους ενίσχυσαν με διαρκείας.

Ο Αγρινιώτης το Σάββατο πρέπει να δώσει το παρόν στο νέο ξεκίνημα του Παναιτωλικού.  Γιατί χωρίς τον κόσμο του το μεγάλο βήμα που όλοι ονειρευόμαστε δεν μπορεί να γίνει.

Με «αιχμή του δόρατος» τη Θύρα 6 και την φωνή όλων, το καυτό και γεμάτο κλουβί από τα παλιά θα δώσει το πρώτο τρίποντο για την σεζόν 2019-20 και το σύνθημα για την επιστροφή του Παναιτωλικού εκεί που τον θέλουμε: πρωταγωνιστή με έναν «πύρινο» λαό στις πλάτες του.

Υ.Γ. 1: Είναι δεδομένο πως οι Γαλαζοκίτρινοι «ψάχνονται» για ακόμη ένα μεσοεπιθετικό μετά και το «κόψιμο» του Βάγκνερ.
Υ.Γ. 2: ΕΝΩΜΕΝΟ πέταλο, πιο δυνατός Παναιτωλικός.

Μπορείτε να μας στείλετε και εσείς τα κείμενα και άρθρα σας, τόσο μέσω των social media του TitormosNet, όσο και μέσω της φόρμας Επικοινωνίας.