Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωσε το νέο ΔΣ ο Παναγρινιακός, στη δημοσιότητα και το νέο σήμα της ομάδας


Η ομάδα του Παναγρινιακού ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου της Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα και το νέο της σήμα, όπου ξεχωρίζει το κίτρινο και το μπλε που θα είναι τα χρώματα της ομάδας από τη φετινή σεζόν.

Ο Παναγρινιακός έχει ως στόχο φέτος την άνοδο στη Γ' Εθνική, ενώ όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, είναι πολύ πιθανή η συνεργασία με την ομάδα του Παναιτωλικού σε πολλά επίπεδα.

Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα είναι ο Γιώργος Καζαντζής, με αντιπροέδρους τους Γιώργο Νάκο και Παναγιώτη Νάκα.

Στη θέση του γραμματέα ο Χριστόφορος Σαράκης, ενώ υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος οι Τάσος Σκόνδρας και Μπετίνο Αλαχούζος. Μέλη του ΔΣ, οι γιατροί Γρηγόρης Ζήσης και Λευτέρης Αραχωβίτης όπως επίσης και ο Νικόλαος Χολέβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ αναμένεται να γίνει ακόμα πιο ισχυρό με την παρουσία ανθρώπων από την περιοχή Αγρινίου, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας είναι σε εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε ότι προπονητής του Παναγρινιακού είναι ο Θεόδωρος Παπαχρήστος.