Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Τι «είδε» ένας Παναιτωλικός στην Τρίπολη...


Το TitormosNet δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί στην Τρίπολη για να σας μεταδώσει ζωντανά τη σημερινή αναμέτρηση του Παναιτωλικού. Αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν υπήρχαν Παναιτωλικοί στις κερκίδες του «Θ. Κολοκοτρώνης»...

Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με έναν από αυτούς και του ζητήσαμε τη γνώμη του, μιας και τακτικά τοποθετείται για τα της ομάδας στα Social Media, όντας ενεργός φίλαθλός της. Του ζητήσαμε να μας κάνει ένα σχόλιο για την αναμέτρηση και σας μεταφέρουμε αυτούσια το τι είδαν τα Παναιτωλικά του μάτια!

«Λοιπόν, ο Παναιτωλικός είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, η οποία ξεκινούσε από ψηλά με πολύ καλό πρέσινγκ. Πολλά τρεξίματα και έπαιξε πολύ καλά τις αντεπιθέσεις από κάποιο σημείο και μετά. Σε κλειστές άμυνες ίσως να αντιμετωπίσει θέματα, λείπει το κλασικό δεκάρι», τόνισε αρχικά σε συνολικό επίπεδο.

Αναφερόμενος στις ατομικές αποδόσεις των ποδοσφαιριστών μας είπε: «Ο Κνετ είναι ηγετική μορφή, πολύ σταθερός. Ο Ντάλσιο είναι καλός παίχτης και στην δημιουργία και ανασταλτικά. Σταθερά τα στόπερ, πολύ καλός ο Λιάβας, στα αμυντικά του καθήκοντα, μέτριος ο Σανιά. Πολύ καλοί οι παλιοί (Ντίαζ, Λουσέρο, Μπαΐροβιτς) Το θετικό για μένα είναι ότι φαίνεται ότι η ομάδα δουλεύει και δεν στηρίζεται σε μονάδες. Τέλος, ο Αστέρας ήταν γενικά μέτριος και ανέτοιμος»