Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Απρόοπτο με Κνετ!


Απρόσμενη «έκπληξη» για τον Παναιτωλικό, καθώς ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ομάδας, Κρίστοφερ Κνετ δεδομένα τίθεται «εκτός μάχης» για το Σάββατο με την Ξάνθη.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει διαγνωστεί με πέτρα στα νεφρά και είναι ιδιαίτερα επώδυνο για αυτόν. Στον αγώνα του Σαββάτου δε θα είναι σε θέση να συμμετάσχει, ενώ αν η κατάστασή του δεν έχει βελτιωθεί μέχρι τη Δευτέρα, τότε θα χρειαστεί να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές ενέργειες ώστε να αφαιρεθεί. Είναι κάτι που αντιμετωπίζεται άμεσα και όπως μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος η απουσία του δεν θα είναι μεγάλη. Φυσικά, κάτι τέτοιο θα τον αφήσει εκτός για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο εκ των πραγμάτων ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Αξίζει, τέλος, να τονίσουμε ότι φαίνεται από τα γραφόμενα του παίκτη η «δίψα» του να αποδείξει ότι το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ ήταν απλώς μια κακή «παρένθεση» για τον ίδιο, ενώ δίνει και το σύνθημα της νίκης σε οπαδούς και συμπαίκτες για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.