Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

Ο Ν.Γιαννακόπουλος στο TitormosNet για τον Σιέστεντ!


Ο Ράσμους Σιέστεντ «προβάρει» τα κυανοκίτρινα, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη. Λίγα χρόνια πριν, υπήρξε συμπαίκτης του τερματοφύλακά μας, Νίκου Γιαννακόπουλου, στον Άρη Λεμεσού και το κυπριακό πρωτάθλημα. Το TitormosNet... ρώτησε και ο Νίκος Γιαννακόπουλος προσφέρθηκε να μας πει λίγα λόγια για το μεταγραφικό στόχο των καναρινιών.

Ειδικότερα, στην απορία μας για το πού αγωνιζόταν κατά τη συνύπαρξή τους στην Κύπρο, ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας μας τόνισε:«Υπήρξαμε συμπαίκτες για ένα εξάμηνο στην Κύπρο, ήρθε στο δεύτερο μισό της χρονιάς στην ομάδα. Η θέση στην οποία αγωνιζόταν ήταν αυτή του δεξιού μπακ». 

Ως προς τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν στο παιχνίδι του, ο Νίκος Γιαννακόπουλος μας είπε ότι «είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος, με πολύ καλή σέντρα, δυνατός, ενώ του αρέσει να δουλεύει πολύ. Έκανε και εξτρά προπονήσεις για να διατηρείται σε φόρμα!».

Οι δύο παίκτες έκαναν πολλή παρέα εκτός γηπέδων και μάλιστα αρκετές φορές ο ένας βρισκόταν στο σπίτι του άλλου για μπάρμπεκιου! Σε ερώτησή μας σχετικά με την αναπόφευκτη σύγκριση του Σιέστεντ με τον παλιό μας γνώριμο, Σεμπάστιαν Έρικσον, μιας και είναι και οι δύο αμυντικογενείς παίκτες με κοινή.... σουηδική προέλευση, ο Νίκος απάντησε ότι «Θεωρώ ότι δεν έχουν πολλά κοινά, πέραν του ότι και οι δύο είναι παίκτες που θα δώσουν το 100% τους στο γήπεδο».

Κλείνοντας, τόνισε ότι προσωπικά εγκρίνει εκατό τοις εκατό την ενδεχόμενη απόκτησή του, μιας  και στον Άρη Λεμεσού είχε βοηθήσει τα μέγιστα!