Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα συγκέντρωση σήμερα η Θύρα 6!


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους δείχνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, οι οποίοι καλούν νέα συγκέντρωση έξω από το Γήπεδο του Παναιτωλικού σήμερα το απόγευμα στις 20:30 μ.μ.

Με ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν τη χθεσινή τους παρέμβαση στην τηλεόραση του Αχελώου ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες. Ειδικότερα:

Χτες Δευτέρα 23/09 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημάδη, ενάντια στις στημένες κατηγορίες εναντίον των συνοπαδών μας που διώκονται άδικα.

Μετά την συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτος συμβολικός αποκλεισμός της οδού Παπαστράτου. Ζητάμε συγγνώμη από τους συμπολίτες μας αλλά κανένας δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του σε αυτό που συμβαίνει.

Αγρινιώτη αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά σου στην ίδια θέση.

Αργότερα το βράδυ της Δευτέρας έγινε παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή του Αχελώος TV όπου μίλησε για το θέμα εκπρόσωπός μας. Δεν μένουμε όμως σε αυτά συνεχίζουμε και εντείνουμε τις κινητοποιήσεις και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για σήμερα Τρίτη και ώρα 20:30 ξανά στο Γήπεδο Παναιτωλικού.

Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου σήμερα και αύριο στις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου. Άμεση απόσυρση των κατηγοριών.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ