Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Πανέτοιμος για Κρήτη ο Παναιτωλικός!


Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η, στο Ηράκλειο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άπαντες είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να έρθει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, ο Λούις Κάστρο και οι συνεργάτες του έδωσαν μεγάλη έμφαση στις στημένες φάσεις όπως και στη γρήγορη μετάβαση του παιχνιδιού από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Απόντες για μία ακόμη φορά ήταν οι Ρομάν και Μαρσιάλ. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι «στροφές» ανεβάζει και ο Καμαρά, που συνεχίζει την αποκατάστασή του με ασκήσεις στην άμμο. Αναμένεται η ανακοίνωση της αποστολής από την ομάδα καθώς και η αναχώρησή της, μέσα στις επόμενες ώρες. 

Από πλευρά Ο.Φ.Η, μοναδικό πρόβλημα είναι ο Φελίπε Σόουζα. Κατά πάσα πιθανότητα η ενδεκάδα των Κρητικών δεν θα διαφέρει με αυτές που παρέταξαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Σωτηρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κοροβέση και Μαρινάκη στα άκρα. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Γιαννούλης - Νάστος. Στον άξονα θα είναι ο Μεγιάδο, έχοντας δίπλα του τον Νέιρα. Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Ναμπί, ενώ στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τσιλιανίδης, με τον Σεμέντο να καλύπτει τα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Δημήτρης Μάνος.