Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Το Σάββατο τα εισιτήρια με Α.Ε.Κ!


Με επίσημη ανακοίνωσή της η Π.Α.Ε Παναιτωλικός γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. Οι τιμές, όπως αναμενόταν, είναι «τσιμπημένες» ελέω και της πολιτικής που ακολουθήθηκε με τα διαρκείας, ενώ αυστηρά μέτρα έχουν ληφθεί για να αποφευχθούν κρούσματα πανομοιότυπα με τα περσινά (με τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ). Ειδικότερα:

Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

Οι τιμές τους έχουν ως εξής:ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ το δικό του ονομαστικό εισιτήριο με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την προσκόμιση στα εκδοτήρια ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
  • Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.
  • Παραχωρήθηκε η Θύρα 3 στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (μέγιστος αριθμός 480 θέσεις) μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι. Σε καμία άλλη Θύρα του γηπέδου δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της ΑΕΚ.