Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Λούις Κάστρο: «Γνωρίζω ότι έχουμε κάνει πολύ κακή αρχή»


Στην έλλειψη γκολ απέδωσε τη σημερινή ήττα από την Α.Ε.Κ ο προπονητής του Παναιτωλικού Λουίς Κάστρο που, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι καλύτερη και χρειάζεται τη στήριξη όλων. Αναλυτικά:

«Η ομάδα πρέπει να σκοράρει. Νομίζω ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Όποιος θέλει να κερδίσει πρέπει να σκοράρει. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε. Σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι. Από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει αξίζαμε περισσότερους βαθμούς.

Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε».


Για τον Σίεστεντ, ερωτώμενος, απάντησε:

« Ήταν να παίξει σήμερα αλλά λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν κατάφερε να είναι μαζί μας. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πρώτο πράγμα στη ζωή μας».


Σχολιάζοντας το χειρότερο ξεκίνημα του Παναιτωλικού όλες τις χρονιές που παίζει στη μεγάλη κατηγορία και το πώς σκέφτεται να διαχειριστεί την πίεση, είπε:

«Γνωρίζω ότι έχουμε κάνει μια πολύ κακή αρχή και χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Έχουμε όμως ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Όταν παίξουμε με όλες τις ομάδες, θα μπορούμε να εκφράσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Μιλάω με τους πάντες στην ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Έχω πάρα πολλούς φίλους γύρω μου. Μέχρι στιγμής νοιώθω πολύ μεγάλη άνεση μέσα στην ομάδα. Είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ και χρειάζεται προσπάθεια. Όταν ξεκίνησε ο Μαρτίνις τη δουλειά στον Ολυμπιακό χρειάστηκε να αλλάξει είκοσι έναν παίκτες και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν μαζί του.

Τέλος, για τον Μπακαδήμα ερωτώμενος τόνισε πως «είναι μέσα στην ομάδα, δουλεύει σκληρά αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Κάποιες φορές κάποιοι ποδοσφαιριστές παίζουν, κάποιοι δεν παίζουν».

Πηγή: AgrinioPress