Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ένταση στα εκδοτήρια, έχει σταματήσει η διάθεση των εισιτηρίων!


Σοβαρή ένταση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στα εκδοτήρια του γηπέδου, όπου μάλιστα επενέβη και η Αστυνομία, κατόπιν επεισοδίου που προκλήθηκε. Φίλοι της ομάδας καταγγέλλουν ότι οπαδοί της Α.Ε.Κ και αθηναϊκές ταυτότητες προμηθεύονται κανονικά εισιτήρια!

Από σήμερα το πρωί άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Α.Ε.Κ. Στους φιλοξενούμενους είχε παραχωρηθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων και κατηγορηματικά είχε δηλωθεί ότι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 3 του Γηπέδου. Ωστόσο, σύμφωνα με φίλους της ομάδας μας οι οποίοι πήγαν στα εκδοτήρια για να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, υπήρχαν οπαδοί με διακριτικά της Α.Ε.Κ, όχι από την περιοχή μας, οι οποίοι προμηθεύονταν κανονικά εισιτήρια!

Έχουμε λάβει μέχρι στιγμής αρκετές καταγγελίες μέσω μηνυμάτων οι οποίες υποστηρίζουν ότι στο σημείο υπήρχαν και οργανωμένοι του Παναιτωλικού, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να συνδράμουν στην ομαλή διάθεση των εισιτηρίων σε φίλους της ομάδας μας. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε με φίλους της Α.Ε.Κ να αγοράζουν ελεύθερα εισιτήρια. Προκλήθηκε ένταση και μάλιστα έσπασε και ένα τζάμι στο γκισέ των εκδοτηρίων. Κάπου εκεί παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, με τη διάθεση των εισιτηρίων να σταματά. Άνθρωποι του Παναιτωλικού παρενέβησαν επίσης κάνοντας συστάσεις και ζητώντας να διατίθενται εισιτήρια αυστηρά σε φίλους της ομάδας μας.

Όπως ήταν γνωστό μέχρι και πριν λίγο δεν γινόταν διάθεση των εισιτηρίων, αν και υπήρχε ενημέρωση ότι αυτή θα ξεκινούσε εκ νέου στις 15:00 μ.μ. Στο σημείο παραμένει αστυνομική δύναμη ενώ φαίνεται, με βάση τα όσα ακούστηκαν στον χώρο, ότι από μέρους των οργανωμένων θα υπάρξει αντίδραση μετά τον σημερινό αγώνα.

UPDATE: Νεότερη ενημέρωση από το χώρο των εκδοτηρίων αναφέρει ότι η διάθεση θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο για τις Θύρες 1 και 7.