Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Το... «φιλικό» δεν έγινε ποτέ!


Ο προγραμματισμένος για τις 19:00 αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού και Αιγάλεω δεν έγινε ποτέ! Ένα πούλμαν με λιγοστούς φίλους των φιλοξενουμένων κατόρθωσε -άγνωστο πώς- να φτάσει έξω από το Emileon! Το ταξίδι τους όμως τελείωσε εκεί...

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ήταν συγκεντρωμένοι πάνω από 150 φίλοι του Παναιτωλικού για να παρακολουθήσουν τη σημερινή αναμέτρηση. Οι φίλοι του Αιγάλεω εμφανίστηκαν αιφνιδίως έξω από τις εγκαταστάσεις με ένα πούλμαν, ωστόσο, δεν κατέβηκαν ποτέ. Στην είσοδο του Emileon συγκεντρώθηκε μπόλικος κόσμος, με τα πνεύματα να οξύνονται προσωρινά.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ότι σε περίπτωση που εμφανιστούν οπαδοί των φιλοξενουμένων, ο αγώνας δε θα πραγματοποιούνταν.  Από μέρους του, το Αιγάλεω τονίζει ότι ο αγώνας δεν έγινε λόγω της ακαταλληλότητας του Emileon να φιλοξενήσει οπαδούς και των δύο ομάδων. Πάντως, είναι απορίας άξιο το πώς επετράπη από τις αρχές να φτάσουν οι Αθηναίοι οπαδοί μέχρι τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Η ομάδα προπονήθηκε μόνη της, με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν. Για τον Παναιτωλικό, αν το φιλικό γινόταν, θα αγωνίζονταν κανονικά τόσο ο Σίεστεντ, όσο και ο Αριγίμπι. Εκτός ήταν οι Γιοβάνοβιτς, Κνετ και Σανιά.

Φώτο: Agriniopress.gr