Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Κυριακίδης: «Ούτε εγώ ξέρω γιατί δεν παίζω στον Παναιτωλικό»


Ο Δημήτρης Κυριακίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο SDNA δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός πλάνων από τον Παναιτωλικό. Μάλιστα τόνισε ότι δεν γνωρίζει του πραγματικό λόγο που δεν υπολογίζεται. Ειδικότερα τα όσα δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή γυμνάζομαι μόνος μου, χωρίς να υπολογίζομαι απ΄την ομάδα. Τον Μάιο ενημερώθηκα πως ο Παναιτωλικός θα ξεκινήσει μια συνεργασία με την Μπενφίκα, ρίχνοντας το μπάτζετ και το μέσο όρο ηλικίας. Εγώ είμαι 32 ετών κι έχω ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια. Ούτε εγώ όμως ξέρω επί της ουσίας τον πραγματικό λόγο που έμεινα εκτός ομάδας» ανέφερε αρχικά ο Κυριακίδης χωρίς να κρύψει την πικρία του για την εξέλιξη της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό.

«Φυσικά και με έχει στεναχωρήσει η εξέλιξη της θητείας μου στο Αγρίνιο. Ζω για το ποδόσφαιρο και όπως σε όλες τις ομάδες μου, έτσι και στον Παναιτωλικό, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και κανένα απολύτως δικαίωμα για αρνητικά σχόλια.

Αυτό που μου συμβαίνει, να γυμνάζομαι δηλαδή μόνος μου και να μην υπολογίζομαι, είναι κάτι που το συναντώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου.

Το είχα ακούσει σε άλλους συναδέλφους μου και το σιχαινόμουνα. Θα πρέπει όμως να φανώ δυνατός και να συνεχίσω. Να όμως που συνέβη και σε μένα. Το μυαλό μου βρίσκεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάνω καθημερινές προπονήσεις, γυμνάζομαι ακόμα πιο σκληρά και προσέχω ως επαγγελματίας παίκτης τον εαυτό μου για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση».

Όσο για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων (Άρης, Παναθηναϊκός) για την συνεργασία τους το φετινό καλοκαίρι;

«Ηταν δύσκολο απ΄την στιγμή που είχα συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και δεν έμεινα ελεύθερος να πάω σε άλλη ομάδα. Δεν είναι ψέματα πως υπήρξαν ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Αυτό με τιμά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».