Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού (vs Α.Ε.Κ)


Το TitormosNet παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Α.Ε.Κ στο Αγρίνιο και προχωρά στην αξιολόγηση των παικτών του Παναιτωλικού που αγωνίστηκαν αλλά και του προπονητή, μέσα από την σκοπιά των συντακτών του.


Του Θωμά Μαυραγάνη
 • Κνετ:  Βρίσκει τα πατήματα του σιγά σιγά, εμφανίζεται πιο σταθερός, πιο σίγουρος ενώ δείχνει ότι του αρέσει να βγαίνει εκτός περιοχής για να «καθαρίζει» μπαλιές.
Βαθμολογία:  6/10


 • Σανιά: Κινήθηκε σε «ρηχά» νερά, ανασταλτικά ήταν συμπαθητικός τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, «άοσμος» στο επιθετικό κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα ενώ στο χώρο ανάμεσα σε αυτόν και τον Μαλή εκδηλώθηκαν οι περισσότερες ενέργειες του Λιβάγια όπως και το γκολ. Δεν απέφυγε τα λάθη, ειδικά μία λάθος του πάσα μπορούσε να αποβεί μοιραία.
Βαθμολογία: 4,5 /10

 • Μαλής: Μέτριο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο, πάλι... χάθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις. Προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι με μακρινές μπαλιές άλλοτε με επιτυχία άλλοτε με αποτυχία αλλά είναι ο μόνος που δείχνει συνεχώς ότι ξέρει που παίζει.
Βαθμολογία: 5 /10

 • Γιοβάνοβιτς:  Βελτιωμένος, σταθερός, «έβαζε» τις φωνές όποτε χρειαζόταν και προσπάθησε να καθοδηγήσει την άμυνα. Είχε αρκετές «επικίνδυνες» στιγμές, ωστόσο. Μπορεί και αυτός να βελτιωθεί.
Βαθμολογία: 6 /10

 • Μπάλμπι:  Καλός όσο είχε δυνάμεις, πιο δραστήριος επιθετικά από τον Σανιά. Στο β΄ημίχρονο άρχισε να δείχνει σημάδια κούρασης και μετά από το 70΄ έβγαλε μεγάλη κούραση, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παουλίνιο.
Βαθμολογία:  5,5/10

 • Λουσέρο:  Σταθερός για άλλη μια φορά ο Άντριαν, ότι έχει το δίνει, ενώ έδειξε και πιο άνετος που είχε δίπλα του ένα «σκυλί» για να τον καλύπτει.
Βαθμολογία:  6/10

 • Ταχάρ: Ντεμπούτο για τον Αλγερινό, που εκμεταλλεύτηκε την απουσία τελευταία στιγμή του Σιέστεντ. Μπήκε λίγο νωθρά αλλά όσο πέρναγε η ώρα έδειχνε πραγματάκια. Υπερκινητικός, ταχύς έδειξε υπολογίσιμη μονάδα. Στο β΄ μέρος έδειξε και αυτός να «μένει» από δυνάμεις, ωστόσο.
Βαθμολογία: 6 /10 

 • Ντάλσιο:  Δεν ήταν το ίδιο κακός όπως στον αγώνα με τον Ο.Φ.Η, αλλά δυστυχώς του έλειψε πάλι η ουσία.  Έχει τα τρεξίματα, έχει την διάθεση αλλά όχι το καθαρό μυαλό.
Βαθμολογία: 5,5/10  

 • Ντίαζ:  Κινήθηκε στα «ρηχά» στο επιθετικό κομμάτι, δεν τον «ένιωσε» η αντίπαλη άμυνα. Όπως πάντα δραστήριος, «μηχανάκι», προσπαθούσε να καλύψει τους συμπαίκτες του. Με την επιστροφή των τραυματιών ίσως πρέπει να δοκιμαστεί εκ νέου στον άξονα.
Βαθμολογία: 6/10 

 • Αριγίμπι:  Ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο για τον Παναιτωλικό, κάθε σοβαρή ενέργεια προήλθε από αυτόν.  Μας έδειξε τα ίδια στοιχεία που είδαμε και στο Ηράκλειο, ταχύς, «τανκ« και με τεχνική. ΞΕΧΩΡΙΣΕ.
Βαθμολογία: 7/10

 • Μοράρ:  Περίεργη η εικόνα του Ρουμάνου , έτρεχε, πίεζε, κάλυπτε και βοήθησε αρκετά. Δυστυχώς,  όμως δεν είχε το ένστικτο του κίλερ: 2 φάουλ «λουκούμι» για αυτόν, ισάριθμες κακές εκτελέσεις. Βέβαια άμα δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, η λόμπα του θα ήταν ένα....ποίημα.
Βαθμολογία:  6/10


 • Καββαδίας, Τσιγγάρας  και Μπαΐροβιτς αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν, έδειξαν ότι θα μπορούσαν να γίνουν γρηγορότερα σαν αλλαγές για να δώσουν πνοή στην ομάδα ειδικά ο Τσιγγάρας.

 • Λούις Κάστρο: Πάλι ορθολογικό σύστημα από τον Πορτογάλο, με «διαβασμένη» την ομάδα και σωστές αλλαγές σε σχέση με τον Ο.Φ.Η ( Ταχάρ, Μοράρ). Ο Παναιτωλικός ήταν καλός στο α' μέρος αλλά στο β' «ξεφούσκωσε» και εκεί θα μπορούσε να είχε κάνει πιο γρήγορα τις αλλαγές. Πάλι αρκετά ατομικά λάθη στην άμυνα, πάλι δυσκολία στην δημιουργία ευκαιριών. ΔΥΣΤΥΧΩΣ στα επόμενα δύο παιχνίδια (Ατρόμητος εκτός, Λαμία εκτός) παίζει... τη θέση του και ελπίζουμε να καταφέρει να την κρατήσει τόσο για τον ίδιον όσο και για την ομάδα.
Βαθμολογία:  5/10


Υ.Γ. 1:  Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Πορτογάλος έχει την μικρότερη ευθύνη. Ναι έχει 0/4 αλλά ο άνθρωπος υποτίθεται ότι πρόκειται να παίξει εντός με την Α.Ε.Κ και νιώθουμε όλοι ότι παίζει στο Ο.Α.Κ.Α. Θεωρώ ότι το ποδοσφαιρικό «ταβάνι» του Κάστρο είναι υψηλότερο από το ταβάνι των επιλογών που του έχουν διατεθεί. Ο προπονητής είναι το πιο εύκολο να αλλάξει πάντα θα είναι το «μαύρο πρόβατο», ο Κάστρο έχει την δυνατότητα στα επόμενα 2 παιχνίδια να γίνει ΜΑΓΚΑΣ και να μας κάνει υπερήφανους εντός αγωνιστικού χώρου. ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΑ ΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

Υ.Γ. 2:  Όταν θες να κάνεις το γήπεδο, χώρο για οικογένειες, ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, δεν τους σηκώνεις για να κάτσουν οπαδοί του φιλοξενούμενου.

Υ.Γ. 3:  «Απολείπειν η Π.Α.Ε τον κόσμο του Παναιτωλικού, αποχαιρέτα την, την Προυσιωτίσσης που χάνεις», σε παράφραση Καβάφη.


Υ.Γ. 4: Αν είσαι ο ΦΙΝΤΕΛ τώρα είναι η ώρα να το δείξεις Κομαντάντε.