Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Ζητούμενο το 2/2 για τον Παναιτωλικό


Ο Παναιτωλικός δε λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και η νέα ήττα που γνώρισε η ομάδα από τον Άρη εντείνει την απογοήτευση και τον προβληματισμό στις τάξεις των Αγρινιωτών.

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναιτωλικός περιόρισε εν πολλοίς αποτελεσματικά τον Άρη, δύο πέναλτι ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στους γηπεδούχους, ενώ η αποβολή του Μοράρ ήταν το «κερασάκι στην τούρτα». Τα ατομικά λάθη στοιχίζουν στην ομάδα, όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ο παράγοντας διαιτησία. Οποιαδήποτε οριακή φάση για τον Παναιτωλικό δεν θα υποδειχθεί, ενώ τουναντίον όλες οι οριακές για τον αντίπαλο θα δοθούν κανονικά. 

Το κοουτσάρισμα του Χάβου φαίνεται ότι έχει δώσει εντελώς νέα δυναμική στην ομάδα ωστόσο ακόμη αυτή δεν έχει μετουσιωθεί σε νίκη στο γήπεδο. Μέσα στην εβδομάδα, ο Παναιτωλικός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο για το Κύπελλο και έπειτα τον Αστέρα, στο Αγρίνιο, για την 9η αγωνιστική. Ζητούμενο; Το 2/2. Η νίκη στη Ρόδο θα δώσει ψυχολογία. Η νίκη με τον Αστέρα θα δώσει ελπίδα. Οι Αρκάδες είναι στην 9η θέση με 9 βαθμούς. Αν ο Παναιτωλικός δεν νικήσει ούτε αυτούς, μένει εξαιρετικά μακριά από τους υπόλοιπους του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά χθες ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 15:00 μ.μ. Οι τραυματίες Ντουάρτε και Μπάλμπι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Αστέρα κατά τα φαινόμενα. Την Τετάρτη ο Παναιτωλικός θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, στην οποία θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00 μ.μ, Cosmote Sports) τον Ιάλυσο.