Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019

Ετοιμάζεται για Λαμία η Θύρα 6!


Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού με επίσημη ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι προετοιμάζονται να δώσουν το παρόν στη Λαμία, ζητώντας από τη διοίκηση παράλληλα να «κάνει το καθήκον της, ζητώντας κανονικά εισιτήρια». Ειδικότερα:

Ο κόσμος του Παναιτωλικού ήταν εκεί, δίπλα στην ομάδα, παρόλο που αυτή μας πίκρανε με αποκαρδιωτικό τρόπο για 5η συνεχόμενη φορά. Όλα είναι εναντίον μας όμως δε μας πτοεί τίποτα.

ΟΛΟΙ ΛΑΜΙΑ! Σύνδεσμος ανοιχτός σήμερα Τετάρτη και Παρασκευή από τις 20:00 για περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή.

Η διοίκηση αντί να είναι εχθρική προς όλες τις κατευθύνσεις τέτοιες κρίσιμες στιγμές, και αφού δεν έκανε καμία προσπάθεια να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ας κοιτάξει τουλάχιστον να κάνει το καθήκον της και να ζητήσει κανονικά εισιτήρια για τον κομβικό αγώνα της Δευτέρας, έτσι ώστε η ομάδα να έχει τον κόσμο δίπλα της, στη δύσκολη αποστολή της.

Υ.Γ. 1: Ευχαριστούμε τους Fentagin για την φιλοξενία όπως κάθε φορά. Η αλληλεγγύη το όπλο μας.

Υ.Γ. 2: Εγκάθετοι δημοσιογράφοι που γράφετε για 30 άτομα ενώ στο πέταλο βρισκόταν 200 οπαδοί της ομάδας μας φωνάζωντας αστμάτητα για τον Τίτορμο στη φανέλα, παρά την εικόνα της ομάδας, είστε γελοίοι. Και εσείς και οι εντολείς σας. Την επόμενη φορά, αν σας βολεύει γράψτε ότι ήμασταν 3.