Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

ΟΛΟΙ Γήπεδο: Δωρεάν μαθητές και άνεργοι με Α.Ε.Λ


Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε προ ολίγου η Π.Α.Ε Παναιτωλικός για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τη Λάρισα. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 9 και 18 ευρώ, ενώ άνεργοι και μαθητές (κατόπιν παράδοσης προσκλήσεων) θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο. Ειδικότερα:

Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α.Ε.Λ. θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

Οι τιμές τους:Για την προμήθεια του εισιτηρίου απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του VIVA.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ


Στη Θύρα 4 θα φιλοξενηθούν δωρεάν μαθητές Σχολείων στα οποία θα δοθούν εισιτήρια. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε κατόχους δελτίων ανεργίας στη Θύρα 4.

Η διάθεση των ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων σε ανέργους θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου και για την έκδοσή τους απαιτείται προσκόμιση:

– Δελτίου ανεργίας σε ισχύ


– ΑΜΚΑ– Ταυτότητα ή διαβατήριοΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ίδια έγγραφα απαιτούνται και για την είσοδο στη Θύρα 4, όπου θα γίνει ταυτοποίηση και έλεγχος των στοιχείων του κατόχου.