Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Μπάσκετ: Τζάμπολ για τον Παναιτωλικό!


Ξεκινούν αύριο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ Αερογέφυρας οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιτωλικού για την Α' Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Π.Α.Σ Ναυπάκτου.

Η ομάδα του Αγρινίου θα έχει και φέτος στην τεχνική της ηγεσία τον κόουτς Σωτήρη Σταμούλη, υπό τις οδηγίες του οποίου κατόρθωσε πέρυσι να κρατηθεί στην κατηγορία. Βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Αλτζερίνης, ο οποίος είναι και υπεύθυνος των ακαδημιών της Καλαθοσφαίρισης.

Από εκεί και πέρα στο ρόστερ προστέθηκαν αρκετοί νέοι παίκτες. Αρχικά επέστρεψε ο έμπειρος γκάρντ Θωμάς Κουτρομάνος, ενώ μέλος της Παναιτωλικής «οικογένειας» θα είναι και ο Χρήστος Σταμούλης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Α.Ο Αγρινίου. Τελευταίες προσθήκες ήταν οι Ανδρέας και Άγγελος Θεοδωρόπουλος.

Όλοι οι αγώνες του Παναιτωλικού θα καλύπτονται με αναλυτικό ρεπορτάζ από το TitormosNet, ενώ καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει με την παρουσία του τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα. Η περσινή τους υπερπροσπάθεια αξίζει αναγνώρισης, με ευχή όλων μας μία καλύτερη σεζόν, που θα βρει τον Παναιτωλικό μας ακόμη ψηλότερα.