Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

«Πονοκέφαλος» στην άμυνα!


Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησής του με τον Π.Α.Σ Λαμία, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Με το πέρας της ανακοινώθηκε από τον Λούις Κάστρο η αποστολή της ομάδας, η οποία έχει αρκετές απουσίες της τελευταίας στιγμής. Πέραν του τιμωρημένου Γιοβάνοβιτς και του Λιάβα που ενσωματώνεται στην Εθνική, εκτός είναι και οι Μαλής, Κνετ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Παναιτωλικό, οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις σε προσαγωγούς και δικέφαλο, αντίστοιχα. Η απουσία του Μαλή δημιουργεί πρόβλημα στα στόπερ, καθώς διαθέσιμοι είναι οι Μαρσιάλ (που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό) και ο νεαρός Μπακαδήμας. Στη θέση αυτή μπορεί να αγωνιστεί και ο Σίεστεντ, αλλά το δεδομένο σε κάθε περίπτωση είναι ότι ο Παναιτωλικός θα έχει πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάλμπι, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Σανιά, Παρράς, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.