Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

Μπάσκετ: «Τραίνο» ο Τίτορμος, νίκησε και τον Τρικούπη!


Με νίκη συνέχισε την πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία του ο μπασκετικός Παναιτωλικός. Η ομάδα του κόουτς Σταμούλη αυτή τη φορά κατόρθωσε να επιβληθεί του Χαριλάου Τρικούπη Β' με 63-40, φθάνοντας τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημά του ήταν αμφίρροπο, με τον Παναιτωλικό να παίρνει μία μικρή διαφορά εννέα πόντων στη δεύτερη περίοδο, στηριζόμενος κατά κύριο λόγο στην καλή άμυνά του. Συνεχίζοντας σε ίδιο τέμπο, οι παίκτες του κόουτς Σταμούλη διατήρησαν το προβάδισμά τους και στην τρίτη περίοδο, για να «δώσουν» το ολοκληρωτικό «χτύπημα» στους αντιπάλους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου και η διαφορά έφτασε τους 23 πόντους για το τελικό 63-40.

Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν τα αδέρφια Σταμούλη, με 13 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ άξιος παραστάτης ο Καλιακμάνης με 13 πόντους. Επόμενη αναμέτρηση για τον Παναιτωλικό, που έπιασε τους 7 βαθμούς (3 νίκες / 1 ήττα) απέναντι στους Αργοναύτες στο Δ.Α.Κ Αγρινίου. 

Δεκάλεπτα: 17-14, 11-5, 12-13, 23-8
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ (Σωτήρης Σταμούλης): Αραχωβίτης 2, Πάρδος 3, Θεοδωρόπουλος Αν., Κουτρουμάνος 3, Σταμούλης Ι. 14, Μαυρομάτης 1, Σταμούλης Χ. 20, Τασούλης, Καλιακμάνης 13, Νταλαπέρας, Τσάσσης 7, Θεοδωρόπουλος Αγ.