Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

«Όχι» του Παναιτωλικού για εισιτήρια στον Παναθηναϊκό


Στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι των πρασίνων ζήτησαν εισιτήρια για τους οπαδούς τους. Η Π.Α.Ε Παναιτωλικός, ωστόσο, ακολουθώντας τα όσα είχε ανακοινώσει στην ανακοίνωσή της μετά την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ, αρνήθηκε.

Η παρουσία υπεράριθμων οπαδών του «Δικεφάλου» στο Αγρίνιο είχε δημιουργήσει έντονα παράπονα στον κόσμο του Αγρινίου. Κατόπιν των διαμαρτυριών αλλά και του σοβαρού κινδύνου που ελλοχεύει να «εκτροχιαστεί» η κατάσταση με την παρουσία υπεράριθμων οργανωμένων οπαδών φιλοξενούμενων ομάδων των μεγάλων «κέντρων» (όπως είχε συμβεί και με τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ πέρυσι), η Π.Α.Ε Παναιτωλικός αρνήθηκε να παραχωρήσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, δεν υπάρχει κάποια «ανατροπή» στην υπόθεση όπως τονίζουν μέσα που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Στον Παναιτωλικό ήταν αποφασισμένοι να τηρήσουν τη στάση αυτή, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα χρειάζεται το Αγρίνιο... «έδρα» περισσότερο από ποτέ. Το ίδιο μάλιστα προτίθεται η ομάδα να κάνει με όλους τους φιλοξενούμενους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μένει να δούμε το αν θα τηρηθεί και η ανακοίνωση περί εισόδου μόνο για κατόχους διαρκείας στο Γήπεδο, αν και δεν αποκλείεται αυτό να... τροποποιηθεί.