Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Κάθε διαρκείας από δύο εισιτήρια, μπαίνουν και οι παρόντες με Αστέρα Τρίπολης!


Το πε και το κανε! Η Π.Α.Ε Παναιτωλικός με επίσημη ανακοίνωσή της προ ολίγου ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι πρόσβαση στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, οι οποίοι δικαιούνται με την επίδειξη της κάρτας τους να αγοράσουν και δύο απλά εισιτήρια. Στη Θύρα των φιλοξενουμένων θα εισέλθουν Ακαδημίες ενώ τα εκδοτήρια δε θα λειτουργήσουν! Αυτά τα μέτρα θα ισχύσουν κατά πάσα πιθανότητα και στα επόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Π.Α.Ο.Κ. Ειδικότερα:

Σε εφαρμογή παλαιότερης σχετικής απόφασης, κάνουμε γνωστό ότι στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 ώρα 19.30, δεν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα εκδοτήρια ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και ΔΕΝ θα διατεθούν απλά εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ο καθένας εκ των οποίων μπορεί να αγοράσει έως δύο απλά ονομαστικά εισιτήρια, με την επίδειξη της κάρτας του στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορούν να προμηθευτούν από ένα απλό εισιτήριο προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, όπου θα γίνεται διασταύρωσης των στοιχείων τους, τα οποία έχουν καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης.

Τα γραφεία θα λειτουργήσουν:

Σάββατο από 10.00 έως 18.00
Κυριακή από 12.00 έως 18.00

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην θύρα 3 θα φιλοξενηθούν δωρεάν αθλητές Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της περιοχής μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
  • Για την αγορά του απλού ονομαστικού εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
  • Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.