Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Επίσημα τέλος ο Μοράρ με... αιχμές για Κυριακίδη


Ο Παναιτωλικός αποχαιρέτησε τον Βλαντ Μοράρ, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε κοινή συναινέσει. Η ομάδα ευχαρίστησε τον Ρουμάνο τόσο για την προσφορά του όσο και για την αξιοπρεπή στάση του στα της λύσης της συνεργασίας, αφήνοντας... υπονοούμενα για άλλους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον Βλαντ Μοράρ αποφασίστηκε από κοινού η λύση του συμβολαίου του. Έδειξε σεβασμό στον Παναιτωλικό και με την αξιοπρεπή στάση του βοήθησε στην άμεση εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τις δύο πλευρές. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το «αξιοπρεπής στάση» της ανακοίνωσης είναι και το «ζουμί». Ο Ρουμάνος έφυγε χθες σαν φίλος από το Εμιλέον, χαιρετώντας εγκάρδια τους πάντες. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους με κοινές υποχωρήσεις, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής με τον... Δημήτρη Κυριακίδη. 

Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Παναιτωλικό για λόγους που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί. Από τον Παναιτωλικό τονίζουν μάλιστα από τις αρχές του καλοκαιριού ότι ο παίκτης δεν έχει θέση στην ομάδα, ωστόσο δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι πληροφορίες του TitormosNet πάντως αναφέρουν ότι ο Έλληνας γκολκίπερ ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με κάποιον άλλο σύλλογο.