Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Ο Μαρτίνεζ, ο Μπερτόγλιο και τα... κλικς!


Ο Παναιτωλικός δεδομένα έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για παίκτες. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας το έχουν επιβεβαιώσει, ο ίδιος ο προπονητής της στις συνεντεύξεις τύπου αναφέρεται είτε λίγο είτε πολύ στη μεταγραφική ενίσχυση. Και η «παρέλαση» των ονομάτων έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Η βαθμολογική συγκομιδή και κατάσταση του Παναιτωλικού είναι τέτοιες που καθιστούν την ποιοτική ενίσχυση κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για να το κρύψουμε άλλωστε; Είναι ορατό σε όλους μας και πρωτίστως στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι αναγνώρισαν αρχικά μέρος των εσφαλμένων επιλογών τους με την πρόσληψη του Μάκη Χάβου. Η εικόνα του Παναιτωλικού έχει αλλάξει άρδην τον τελευταίο μήνα αλλά δυστυχώς το νικηφόρο αποτέλεσμα δεν έχει έρθει ακόμα. Θέμα χρόνου είναι, ωστόσο. 

Το δεύτερο βήμα που προτίθεται να κάνει ο οργανισμός του Παναιτωλικού είναι να ενισχύσει την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Ήδη γράφτηκαν τα πρώτα ονόματα. Μαρτίνεζ και Μπερτόγλιο είναι τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και όχι τυχαία. Ο ένας με παρελθόν στον Παναιτωλικό του Χάβου, ο άλλος με παρελθόν στη Λαμία του Χάβου. 

Είναι λογικό να γίνονται συνειρμοί και να προκύπτουν ορθολογικά αποτελέσματα. Ο Μάκης Χάβος είναι ένας προπονητής που αρέσκεται να επιλέγει παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν (βλέπε την παρουσία του Ντάνι Μπεχαράνο στη Λαμία) αλλά αυτό δεν είναι κάτι δεσμευτικό. 

Στο TitormosNet έχουμε επιλέξει συνειδητά από το ξεκίνημά μας να απέχουμε από την ακατάσχετη... μεταγραφολογία, είτε έχουν βάση τα όσα γράφονται από τον αθηναϊκό τύπο είτε όχι. Επομένως, για μία ακόμη φορά συνιστούμε στον κόσμο της ομάδας υπομονή. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία ούτε να «παπαγαλίσουμε», ούτε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να διαψεύσουμε. Στόχος μας ήταν και είναι να διαβάζετε σε αυτό το site μόνο όσα αποτελούν και όταν αποτελούν ειδήσεις.

Προέχουν αγώνες δύσκολοι και η ανάγκη για νίκες είναι τεράστια, όπως φυσικά και η ανάγκη για τα... κλικς στις μεταγραφικές ειδήσεις που δημοσιεύονται. Οι μεταγραφές ακολουθούν.