Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

Απογοητευμένος αλλά όχι αποθαρρυμένος ο Χάβος


Απογοητευμένος αλλά όχι αποθαρρυμένος παρουσιάστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου. Ο κόουτς του Παναιτωλικού στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα από τη μέρα που ανέλαβε δέχεται γκολ μόνο από στατικές φάσεις, άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία ενώ ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να γίνει προσεκτική ενίσχυση του ρόστερ. Ειδικότερα:

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να πάρουμε το παιχνίδι, τα παιδιά το κατάλαβαν, στα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι. Προσπαθήσαμε να βγούμε και από τα πλάγια, κρατώντας παράλληλα και τον Αστέρα μακριά από την εστία μας. Το γκολ του Αστέρα και ο τρόπος που ήρθε δημιούργησε μία νευρικότητα. Δε μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά τους. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, είναι κρίσιμο να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο. Πιστεύω στην ομάδα, και με τη βοήθεια του κόσμου που και σήμερα ήταν κοντά μας θα ανατρέψουμε την κατάσταση», τόνισε αρχικά ο κόουτς του Παναιτωλικού.

Αναφορικά με το αν μπορεί ο Παναιτωλικός «να χτίσει» πάνω στην παρουσία του πρώτου ημιχρόνου αλλά και τα παράπονα από τη διαιτησία δήλωσε: «Μέχρι το 35' ο Παναιτωλικός ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο. Ήμασταν καλοί και επιθετικά και στο αμυντικό transition. Θέλουμε δουλειά στη μετάβαση στο αντίπαλο τέρμα, ειδικά όταν κλέβουμε μπάλα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν στο γήπεδο. Αναφορικά με τη δεύτερη ερώτηση υπάρχει κανονισμός από την Ε.Π.Ο να μη μιλάμε για τη διαιτησία και θα το σεβαστώ αυτό. Όποιος ήταν στο γήπεδο σήμερα είδε τι έγινε».

Για τον βαθμό που πήρε ο Αστέρας Τρίπολης χωρίς ευκαιρία:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ούτε από τη Λάρισα δεχθήκαμε πολλές φάσεις και νομίζω από τη μέρα που ήρθα ο Παναιτωλικός έχει δεχθεί γκολ μόνο με πέναλτι, φάουλ και κόρνερ».

Για τα ατομικά λάθη που πληρώνει ο Παναιτωλικός: 

«Υπήρξα και εγώ ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι όταν είσαι σε αυτή τη βαθμολογική θέση υπάρχει μια φοβία. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας σαν ομάδα και δουλεύουμε να τις βελτιώσουμε. Κοιτάμε και τα παιδιά που θα έρθουν να μπορούν να κάνουν τη διαφορά αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο Γενάρης έχει δύσκολη αγορά και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».