Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

H ώρα της αλήθειας


Ο Παναιτωλικός «παλεύει» μόνος του. Απέναντι στον Παναθηναϊκό η ομάδα του Μάκη Χάβου καλείται να υπερβεί εαυτόν και όχι μόνο, ώστε να πάρει τη νίκη, η οποία δίχως ίχνος υπερβολής θα είναι «χρυσάφι» αν έρθει.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, μέχρι και οι.... τυφλοί είδαν. Αυτοί, εντός κι εκτός Αγρινίου που το καλοκαίρι είχαν χαρακτηρίσει τον Παναιτωλικό «παράρτημα». Ναι αυτοί. Και εμείς μαζί. Η Super League της μέχρι πρότινος υπερομάδας Ξάνθης και του «πεθαμένου» Πανιωνίου μας δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν μας θέλει. Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι ο Παναιτωλικός δεν «κολλάει» στο όλο πλάνο τους. 

Και για να μη βιαστεί ή... παραπονεθεί κανείς, να ξεκαθαρίσουμε: Ο Παναιτωλικός φταίει σε πολύ μεγάλο βαθμό για τις περιπέτειες που έχει μπλέξει. Αλλά μεταξύ μας τώρα... Τα αποτελέσματα που έρχονται δύο αγωνιστικές τώρα είναι κωμικοτραγικά.

Η ώρα της αλήθειας για τον Παναιτωλικό φτάνει. Και ο Τίτορμος καλείται να ξεπεράσει μεγάλα εμπόδια τα οποία δε θα είναι μόνο αγωνιστικά. Περιθώριο δεν υπάρχει κανένα. Η ήττα θα είναι καταστροφική. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αυτός έχει το μομέντουμ. Ο Παναιτωλικός του Χάβου έχει δείξει ότι προσπαθεί. Δεν αρκεί. Πρέπει και να τα καταφέρει!


Υ.Γ:  Ας μας πει κάποιος τελικά ποιανού παράρτημα είναι ο Παναιτωλικός. Μέχρι τότε, ας ακούσουμε και τον κ. Μπέο να ομιλεί περί «στημένων» σε συνέδρια... Ελλάδα 2019. Ο Παναιτωλικός σας μάρανε!