Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

Μαθήματα ήθους από την Κ17 του Παναιτωλικού!


Η K17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, σε μία αναμέτρηση όπου η ομάδα μας έδωσε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, επιτρέποντας στη Λαμία να σκοράρει μετά από μη τήρηση του fair play από μέρους μας.

Ο Παναιτωλικός έχει υπάρξει «θύμα» της μη τήρησης του fair play και κάποια πράγματα δε ξεχνιούνται. Τουναντίον, χαράζουν και την πορεία σου ως σύλλογος με αρχές.

Η Κ17 είχε εύκολη αποστολή απέναντι στη Λαμία. Τα γκολ σημείωσαν στο 39΄ ο Σοροβός με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 63' ο Παπανικόπουλος με σουτ και στο 78΄ο Βλαχόπουλος. Η Λαμία μείωσε στο 79'. Στη φάση του τρίτου γκολ του Παναιτωλικού έπρεπε να παιχτεί fair play από την ομάδα μας, αλλά ο Βλαχόπουλος δεν το αντιλήφθηκε και σκόραρε. Αμέσως δόθηκε εντολή από τον πάγκο με την σέντρα να επιτραπεί στους παίκτες της Λαμίας να σκοράρουν, όπως και έγινε αποκαθιστώντας την τάξη. 

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Βασίλας, Αναστασοπουλος, Ζαβέρδας (84΄ Μπαρμπαγιάννης), Λαζαρίδης, Δήμος, Παπανικόπουλος, Σοροβός, Βλαχόπουλος (84΄ Κουνάβας), Κρανιώτης (72΄ Κουντούρης), Παπαδόπουλος (72΄ Κόκα)