Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

«Παίζει» του Μπέζιακ, διαψεύδουν για Σακέτι οι Κύπριοι


«Σαφάρι» στην Κύπρο φαίνεται ότι έχει εξαπολύσει ο Παναιτωλικός, κοιτώντας για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Πριν λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας είχε δει το όνομα του Μπόρις Κλάιμαν, η περίπτωση του οποίου δεν προχώρησε. Εσχάτως, δημοσιεύματα έφεραν στο προσκήνιο τους Εστεμπάν Σακέτι και Ρομάν Μπέζιακ.

Είναι γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έχει στρέψει τις «κεραίες» τους προς τη μεγαλόνησο, ψάχνοντας περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία. 

Ο μέσος Εστεμπάν Σακέτι του Απόλλωνα Λεμεσού ήταν η πρώτη περίπτωση που απασχόλησε τον Παναιτωλικό, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας της Λεμεσού ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, λογίζεται ως βασικός και παράλληλα δεν έχει υπάρξει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την απόκτησή του από άλλη ομάδα. 

Ο Σλοβένος Ρόμαν Μπέζιακ, ο 30χρονος φορ του Α.Π.Ο.Ε.Λ είναι το δεύτερο όνομα που «ακούστηκε». Ο παίκτης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λουντογκόρετς, Ριέκα, Ντάρμσταντ, Γιαγκελόνια, έχοντας παραστάσεις από την Μπουντεσλίγκα αλλά και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του «εκπνέει» το καλοκαίρι, αλλά σε αντίθεση με τον Σακέτι τονίζεται ότι είναι εκτός πλάνων.