Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

Χάβος: «Κατάθεση ψυχής, συγχαρητήρια»


Εμφανώς ανακουφισμένος και χαρούμενος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός των «καναρινιών» τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει καλές γιορτές και πλέον μπορεί να περιμένει... ήρεμα τη μεταγραφική ενίσχυση. Ειδικότερα οι δηλώσεις:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη από ψυχολογικής και βαθμολογικής άποψης. Τα παιδιά σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής και τους συγχαίρω. Δεν βοήθησε το γήπεδο να παιχτεί ποδόσφαιρο και ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναιτωλικού.

«Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ και το παιχνίδι κρίθηκε για εμάς όταν φέραμε τον Ντίας πίσω από τον Μπαΐροβιτς. Περιμένουμε τώρα τη μεταγραφική ενίσχυση. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη. Στενοχωρήθηκα που δεν είχε κόσμο σήμερα. Θα βοηθούσε πολύ την ομάδα. Για να παίξεις ποδόσφαιρο θέλει πάθος. Αν δεν το έχει κάποιος, θα του το μεταδώσουμε εμείς. Σήμερα τα παιδιά κέρδισαν το παιχνίδι. Είχαν μεγάλο πάθος και τους το είπα στα αποδυτήρια», κατέληξε.