Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Γκριμότσης: «Μόνο το Καραϊσκάκη μπορεί να δεχθεί τέτοιες ποσότητες νερού»


Η βροχή που έπεσε χθες στο Αγρίνιο ήταν καταρρακτώδης. Ο χλοοτάπητας του γηπέδου του Παναιτωλικού, αν και σε εξαιρετική κατάσταση, όπως άλλωστε έχουμε όλοι μας δει εδώ και τόσα χρόνια, δεν ήταν έτοιμος να δεχθεί τέτοιο όγκο νερού, καθώς μόνο το Καραϊσκάκη διαθέτει αποστραγγιστικό σύστημα με τέτοιες δυνατότητες!

Ο Παναιτωλικός έχει επενδύσει πολλά στον χλοοτάπητα του γηπέδου του και έχει τον ίδιο υπεύθυνο για τη συντήρησή του με το «Καραϊσκάκης». Τα χθεσινά φαινόμενα στο Αγρίνιο ήταν ακραία, καθώς μέσα σε 5 μόνο ώρες υπήρξε βροχόπτωση ύψους 19,6 mm νερού. Για να αντιληφθεί κανείς την πρόκληση της συντήρησης ενός γηπέδου στο Αγρίνιο, ο κ. Γκριμότσης ανέφερε ότι η μέση ετήσια βροχόπτωση στην Αθήνα είναι 401 mm, στο Λονδίνο 583 mm νερού, ενώ στο Αγρίνιο 950 mm σύμφωνα με την ΕΜΥ!

Πάντως, για το τέλος της σεζόν είναι ήδη προγραμματισμένη δομική ανακατασκευή του στραγγιστικού στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ενώ στην ανάρτηση του κ. Γκριμότση παρενέβη και ο ειδικός εντεταλμένος της UEFA για την επίβλεψη γηπέδων, Gordon Howat, ο οποίος σημειωτέον πρόσφατα ήρθε στο γήπεδο του Παναιτωλικού.