Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

Επιστροφή στις προπονήσεις, δίτερμα με την ΑΕ Καραϊσκάκης την Κυριακή


Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα οι παίκτες του Παναιτωλικού, μετά την πενταήμερη άδεια που πήραν από τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η. λόγω και των Χριστουγέννων.

Πολλοί απ' αυτούς επέστρεψαν στις πατρίδες τους και είχαν την ευκαιρία να περάσουν αρκετό χρόνο με τις οικογένειές του, παίρνοντας δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Οι τρεις από τις τέσσερις μεταγραφές θα είναι σήμερα στη διάθεση του Μάκη Χάβου, με τους Μουνιέ, Κέβιν και Τζανακάκη να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση. Ο Άλβαρες θα φτάσει στο Αγρίνιο στις 2 Ιανουαρίου και θα ενσωματωθεί τότε στην ομάδα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθεί η 17η αγωνιστική (λόγω της αποχής επ' αόριστον των διαιτητών) με τον Παναιτωλικό να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Α.Ε.Κ. στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο , για να είναι ζεστοί οι ποδοσφαιριστές, την Κυριακή στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα στο Εμιλέον με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη σήμερα για τις 19.00 . 

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, προτεραιότητα για τη διοίκηση είναι να καλυφθεί όσον το δυνατόν πιο γρήγορα η θέση ενός επιθετικού κι έπειτα στο κάδρο είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ αναμένονται και αποδεσμεύσεις σε παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει με την έως τώρα παρουσία τους.