Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοινώθηκαν επίσημα Κέβιν και Τζανακάκης


Μετά τον Αντονί Μουνιέ, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που ήταν γνωστό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ότι συμφώνησαν σε όλα με την ομάδα, ήταν στις προπονήσεις, απλά έμεναν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ο λόγος για τους Κέβιν και Τζανακάκη που αναμένεται να τους δούμε και στο σημερινό δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕ Καραϊσκάκης (16.00 στο Εμιλέον). Ο Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών, ενώ ο Τζανακάκης συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κέβιν Γκαρσία :
«Στον Παναιτωλικό επιστρέφει για το επόμενο εξάμηνο ο Κέβιν Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα μας και τη διετία 2014-2016. Στις δηλώσεις του τόνισε:“Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας με περιμένουν και μου το έδειξαν με τα μηνύματα τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανέβουμε βαθμολογικά γρήγορα κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο”».

Η ανακοίνωση για τον Μανόλη Τζανακάκη: «Συμβόλαιο διάρκειας έως τον Ιούνιο του 2021 υπέγραψε ο Μανόλης Τζανακάκης και εντάσσεται στον Παναιτωλικό. Μετά την υπογραφή του δήλωσε: “Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία και αυτό ήταν που ήθελα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο στον οποίο πρέπει αν είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο" .