Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019

Προτάθηκε ο Οικονόμου αλλά... μέχρι εκεί


Η παρέλαση ονομάτων και μεταγραφολογίας στον Παναιτωλικό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Χθες το πρωί στο φως της δημοσιότητας ήρθε το όνομα του Βαγγέλη Οικονόμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κουτσιούμπα. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, προτάθηκε στον Παναιτωλικό, όπως και  πολλά άλλα ονόματα, χωρίς ωστόσο να ασχοληθεί η ομάδα με την περίπτωσή του.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου φέρεται τις τελευταίες ώρες να είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του Ν.Π.Σ Βόλου που επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Ωστόσο, υπάρχουν δεδομένες οικονομικές δυσκολίες, με τον παίκτη να έχει σχετικά υψηλό συμβόλαιο (περί τις 160.000 €) και την αποζημίωση που θα λάβει να παίζει καθοριστικό ρόλο. 

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται και στόχος είναι μαζί με τους Άλβαρες, Μουνιέ και Κέβιν να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του. Ένας από αυτούς είναι ο Μανώλης Τζανακάκης, που μάλιστα προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα.

Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ο.Φ.Η και μετά απ' αυτό το ματς οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θα κοιτάξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να κλείσουν το μεταγραφικό «παζλ», αλλά να παρθούν και αποφάσεις για παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν.