Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

«Μπήκε» στις προπονήσεις ο Καμαρά!


Ο... μαχητής Κρέσπο Καμαρά από σήμερα μετέχει και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας! O επιθετικός του Παναιτωλικού είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρόνο, αλλά σε λίγες μέρες θα κάνει το μεγάλο comeback του.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός που είχε πέρυσι το Δεκέμβρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κι ενώ βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα, στοίχισε στον Παναιτωλικό αλλά και στον ίδιο. Ο Κρέσπο έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στη ζωή, ωστόσο. Με τη στήριξη των δικών του ανθρώπων, όσο και της ομάδας φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην οριστική του επάνοδο. Καθ' όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας και αποκατάστασής του δεν έχασε το χαμόγελο, το κουράγιο του αλλά και τη θέλησή του για να επανέλθει στα γήπεδα. Άλλωστε, πρόκειται για ένα «τέρας» φυσικής κατάστασης και σε συνδυασμό με τα τεράστια ψυχικά του αποθέματα, φαίνεται ότι κερδίζει αυτή την πολύ δύσκολη «μάχη».

Νωρίτερα σήμερα ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Από την ομάδα μέχρι πρόσφατα γινόταν λόγος για επιστροφή του σε αποστολή στις αρχές του 2020. Αναμένουμε αγωνιωδώς... 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alhassan Haesrad Kamara (@crespokamara) στις