Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

Ο Κυριακίδης και οι... είκοσι μέρες


Πολύς κόσμος απόρησε με την είδηση που το TitormosNet πρώτο μετέδωσε. Ο Δημήτρης Κυριακίδης προ ημερών επανήλθε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με την προοπτική να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Ιάλυσο στο Κύπελλο.

Με τον Κρίστοφερ Κνετ να αποχωρεί τραυματίας από τη Νέα Σμύρνη, ο Παναιτωλικός στον ορίζοντα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα κάτω από το γκολπόστ. Ο 32χρονος πορτιέρο κλήθηκε από την ομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις και ως εκ τούτου στην ομάδα, αφού εδώ και αρκετό καιρό γυμναζόταν μόνος. Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την θέληση και την ετοιμότητά του να προσφέρει.

Την ημέρα του αγώνα Κυπέλλου, ωστόσο, κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού βρέθηκε ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με πηγές μέσα από την ομάδα, ο Κυριακίδης ναι μεν επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά σε κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού τόνισε ότι εν τέλει χρειάζεται 15 με 20 μέρες για να είναι έτοιμος, κάτι που δεν «ήχησε» καλά στα αυτιά του επιτελείου της ομάδας.

Σημειωτέον ότι στις τελευταίες προπονήσεις δε συμμετέχει, ενώ από την ομάδα υπάρχει πρόθεση για την απόκτηση τερματοφύλακα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.