Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

Πιερ Σανιά, ο παίκτης που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό!


Ο Πιερ Σανιά είναι ο παίκτης του Παναιτωλικού με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο ακραίος δεξιός μπακ του Παναιτωλικού δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής, όντας σε όλους τους αγώνες βασικός και αναντικατάστατος!

Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος έχει αγωνιστεί και στα 16 παιχνίδια της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας 1522 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να έχει χάσει ούτε λεπτό. Ο Σανιά αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να καλύψει την απώλεια του Νίκου Μαρινάκη στο δεξιό άκρο της άμυνας και η παρουσία του έως τώρα κρίνεται θετική σε γενικές γραμμές, δίνοντας πάντα αυτό που μπορεί σε κάθε ματς. 

Ο Χόρχε Ντίας έχει επίσης αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του Παναιτωλικού, αλλά σε τέσσερις απ' αυτούς έχει αντικατασταθεί στο δεύτερο ημίχρονο, σε σχέση με τον Σανιά. Ο Ουρουγουανός είναι δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής έχοντας 1442 λεπτά σε 16 αγώνες, ενώ τρίτος είναι ο Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς με 1376 λεπτά σε 15 ματς.

Όσον αφορά τον Πιερ Σανιά , είναι στην πρώτη θέση των παικτών του Παναιτωλικού με τα περισσότερα γεμίσματα έχοντας 53, με τα 11 απ' αυτά να είναι εύστοχα, ενώ είναι δεύτερος και σε κλεψίματα (42). Ο Σενεγαλέζος μάλιστα έχει χριστεί και σκόρερ μ' εκείνο το πανέμορφο γκολ στο Βόλο, στην ήττα με 3-2 απ' τον Βόλο ΝΠΣ. 

Συμπερασματικά με τα όσα έχουμε δει σε όλες αυτές τις αγωνιστικές, ο Σανιά είναι ένας παίκτης που βοηθάει περισσότερο αμυντικά σε σχέση με το επιθετικό κομμάτι, ωστόσο έχει κι εκεί τις καλές του στιγμές. Το σημαντικότερο όμως  είναι ότι δίνει πάντα το 100 % στην ομάδα και αυτό αναγνωρίζεται από τον φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού.