Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

Εισιτήρια διαρκείας μέχρι το τέλος της σεζόν!


Με ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός γνωστοποίησε ότι από εδώ και στο εξής η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με κάρτες διαρκείας, για τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. 

Ειδικότερα, για τους 5 αγώνες που απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τους τρεις των Play outs, δίνεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων με 70 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα και 50 για τη μικρή. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή ανά αγώνα για τις δύο κερκίδες είναι 8,75 € για τη μεγάλη και λιγότερο από 6,5 € για τη μικρή, ενώ ως τώρα οι τιμές στα απλά εισιτήρια έφταναν τα 18 και τα 12 € αντίστοιχα. Η πληρωμή, τέλος, μπορεί να γίνει και σε δόσεις. Πιο συγκεκριμένα:

Στον εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 (ώρα έναρξης 20.00), θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα και εκείνους που ακολουθούν έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (τουλάχιστον 8 στο σύνολο), μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, σε ειδικές τιμές (σχεδόν στο μισό της τιμής που ίσχυε στα απλά εισιτήρια) οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα: 70 (γυναίκες-παιδιά: 50)

Μικρή κερκίδα: 50 (γυναίκες-παιδιά: 35)

Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, έως 6 άτοκες δόσεις.

Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας και να εξασφαλίσουν τα προνόμια που προσφέρει, θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο αύριο Παρασκευή (11.00 – 14.00) και το Σάββατο (12.00 έως 18.00).