Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020

Με απουσίες στην Αθήνα


Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ. Οι παίκτες του Παναιτωλικού με το πέρας της προπόνηση θα γευματίσουν και θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ο Μάκης Χάβος καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός «μάχης» είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 7 παίκτες! Ο λόγος για τους Λουσέρο, Μαλή, Μαρσιάλ, Αριγίμπι, Μουνιέ, Καββαδία και Καμαρά. 

Οι δύο πρώτοι είναι γνωστό καιρό τώρα ότι θα απουσίαζαν, λόγω και των επεμβάσεων που έχουν υποβληθεί. Ο Μαρσιάλ, Αριγίμπι και Μουνιέ αναρρώνουν από ίωση. Ο Μαρσιάλ είναι εκτός τις τελευταίες δύο μέρες ενώ ο Μουνιέ δεν προπονήθηκε καθόλου μέσα στην εβδομάδα (έχοντας κι ένα μικρό σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός. Ο Αριγίμπι πέραν του πυρετού είχε και ενοχλήσεις στο μετατάρσιο. Ο Καββαδίας βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από τη θλάση την οποία υπέστη ενώ τέλος ο Καμαρά είναι ανέτοιμος.

Από την αποστολή «κόπηκε» ο Ρομάν. Κανονικά υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Κέβιν-Τζανακάκης, ενώ επιστρέφει και ο Άγγελος Τσιγγάρας.