Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστούμε για όλα, Κρέσπο!


«Είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή αυτό το “αντίο”. Δυστυχώς, πολύ δύσκολοι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και του Αγρινίου γενικότερα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παναιτωλικό».

Με αυτά τα λόγια ο αγαπητός σε όλους μας Κρέσπο Καμαρά αποχαιρέτησε την οικογένεια του Παναιτωλικού. Ο παίκτης ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει, έχοντας να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικά οικογενειακά προβλήματα. «Με το μυαλό μου σε αυτά (σ.σ: τα προβλήματα), μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο», τόνισε στο TitormosNet.

Ο ίδιος ζήτησε διακριτικότητα, ενώ ο Μάκης Χάβος είχε μόνο τα καλύτερα να πει. «Κάποια πράγματα είναι πάνω από το ποδόσφαιρο», δήλωσε και ο κόουτς των «καναρινιών». Όπως και όλοι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, με τους οποίους αποχαιρετήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, υποσχόμενος να επιστρέψει στην ομάδα στο μέλλον. 

«Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη μέρα όσο αναφορά την καριέρα μου αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά και να επιστρέψω. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να παραμείνει στην κατηγορία και να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Πάμε Παναιτωλικάρα!».

Τα λόγια του δείχνουν την ευγνωμοσύνη που τρέφει για την πόλη, τον κόσμο της και τον Τίτορμο. 

Η αποχώρησή του, που έρχεται σε ένα timing... περίεργο, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Η πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού του, οι συνεχόμενες μεταθέσεις του ακριβή χρόνου επιστροφής του και η φετινή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα «κύμα» σχολίων πάσης φύσεως. Μέχρι ότι ο παίκτης έχει υποστεί τρεις φορές ρήξη χιαστού γράφτηκε... Είναι γεγονός ότι ο Κρέσπο είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο γόνατο απέναντι στον Άρη, ενώ αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες στην αποκατάστασή του. Μετά από προσπάθειες πολλών μηνών, κατάφερε το Δεκέμβριο να «μπει» στις προπονήσεις, όπως σας είχαμε μεταφέρει. Η επιστροφή του έμοιαζε να είναι πιο κοντά από ποτέ με τον Παναιτωλικό να τον έχει στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Δυστυχώς, αυτή δεν πρόκειται να γίνει με τα χρώματα της ομάδας μας. 

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου μεγάλε Κρέσπο Καμαρά. Δε λύγισες από τον πόλεμο και τη φρίκη του που έζησες στη Σιέρα Λεόνε, δε λύγισες από τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς σου, δε θα λυγίσεις ούτε τώρα. Μίλησες ανοικτά υπέρ της βοήθειας προς τους κατατρεγμένους των πολέμων, στήριξες έμπρακτα οργανισμούς όπως η ΕΛΕΠΑΠ, σκόραρες γκολ που θα θυμόμαστε με νοσταλγία. 


The best is yet to come, όπως σου άρεσε συχνά να λες. Εις το επανιδείν!