Σχετικά με μας


To ΤitormosNet σαν ιδέα και εγχείρημα υφίσταται από το 2012, με την άνοδο του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία μετά από 34 χρόνια. Η τότε πειραματική λειτουργία περιελάμβανε μία πρώιμη μορφή και δομή του σημερινού site, με ρεπορτάζ από τα έργα στο γήπεδο, τις προπονήσεις και πλήθος ειδήσεων. Ωστόσο η λειτουργία ήταν βραχύβια και σε ερασιτεχνικά επίπεδα.

Με κάθε επισημότητα, μετά από πολλές ώριμες ζυμώσεις και οργάνωση, ξεκίνησε τη λειτουργία του ως blog τον Aύγουστο του 2018 με κύριο σκοπό την άρτια ενημέρωση αναφορικά με τον Παναιτωλικό μας, σε πιο επαγγελματικά, πλέον, δεδομένα.

Σε λιγότερο από μισό μήνα έλαβε τη μορφή site, με την καθημερινή επισκεψιμότητα να αυξάνεται συνεχώς. Αποτελεί μία ανεξάρτητη προσπάθεια, σε μία εποχή που η ενημέρωση για την ομάδα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη. Το εν λόγω εγχείρημα σηματοδοτεί μία νέα εποχή στα ειδησεογραφικά του Παναιτωλικού. Ενημέρωση από Παναιτωλικούς για Παναιτωλικούς, σε μία ιστοσελίδα απόψεων - βήμα για τον κάθε οπαδό και φίλο του Τίτορμου του Αιτωλού.

Ο σκοπός του TitormosNet είναι να καλύπτει την ειδησεογραφία για την ομάδα της καρδιάς μας, με τη μέγιστη δυνατή αμεσότητα και κυρίως εγκυρότητα. Στο TitormosNet μπορείτε να βρείτε ρεπορτάζ και πλούσιο υλικό από τους αγώνες του Παναιτωλικού, καθημερινά νέα για το σύλλογο και όλα τα τμήματά του, συνεντεύξεις, αφιερώματα και πολλά ακόμη.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, κι αφού γιορτάσαμε τον πρώτο χρόνο μας, έχουμε κατορθώσει να «σπάσουμε» πολλά «φράγματα». Ορισμένα από τα ρεκόρ που το TitormosNet έχει καταρρίψει:
  • Πάνω από 570.000 συνολικές επισκέψεις στο site.
  • Πάνω από 1.700 likes στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Πάνω από 2.500 επισκέψεις καθημερινά.
  • Πάνω από 500 followers στο Instagram.
Κύριος γνώμονας των θέσεων και των άρθρων μας είναι ο Παναιτωλικός και οι ιδέες που αυτός πρεσβεύει. Ο πιο μεγάλος σύλλογος, ο πιο ιστορικός είν' ο γαλαζοκίτρινος, ο Παναιτωλικός!